DMPG (Dutch Masterpiece Group) is een initiatief van Pritcher Pillows. Opgericht in 2020 om een groep (familie) bedrijven te vormen met producten/ diensten waarin de hoogste kwaliteit centraal staat. Het doel is het verankeren van de lange termijn ontwikkeling van elk ‘Huis’, met behoudt van haar identiteit, tradities en expertise. Het initiatief is momenteel in ontwikkeling.

Ons model is gebaseerd op een lange termijn visie waarin de waarden en tradities van elk ‘Huis’ gestimuleerd worden met creativiteit en excellentie. Het is de drijvende kracht achter ons succes en garantie voor de toekomst.

WAARDE, WAARDEVOL MAKEN
Wij beheersen de subtiliteit om het buitengewone, buitengewoon te laten zijn. Gevoel voor stijl in woord en beeld. De kunst om de kunst van het vakmanschap te laten stralen. Een ‘tone of voice’ die voortkomt uit de eigen beleving van kwaliteit en daarmee authentiek is.

INDULGEMENT
Wat ons en onze clientèle verbindt is de intrinsieke overtuiging dat het kunnen genieten van absolute kwaliteit, vakmanschap, voortdurende creativiteit, een (levens) kunst en tijdloos onderscheidend is.

EENHEID IN WAARDEN, DIVERS IN IDENTITEIT
De ‘Huizen’ van DMPG delen dezelfde waarden. Met elkaar kunnen ze hun clientèle en zakelijke partners, telkens nieuwe exceptionele ervaringen bieden.