"Zonder nekklachten weer slapen"

Eric uit Houten

"Zonder nekklachten weer slapen"

Eric uit Houten

Wij jagen niet op reviews, maar houden enorm van leuke reacties van klanten.

Eric is COO van een grote glasvezel aanbieder.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Wij jagen niet op reviews omdat onze klanten zelf weten wat voor hen goed is. Wat we enorm waarderen zijn spontane verhalen van klanten.

Zo mailde Eric ons een column uit de Volkskrant met het hilarische verhaal van schrijfster Pauline Cornelisse die in Japan op een heerlijk kussen had geslapen en dat wel even bij Ikea dacht te kopen en er dan achter komt dat het toch iets anders is. 

Nu is elk hoofdkussen een goed hoofdkussen, totdat je er wakker van ligt!

Het is niet alleen geweldig leuk om dit soort verhalen te krijgen: het is ook een bewijs dat onze klanten goed het verschil herkennen tussen verschillende kwaliteiten.

“Het formaat was even wennen”

Wat was de belangrijkste reden om een nieuw hoofdkussen te kopen?

Ik had wat vage nekklachten die tijdens de dag bleven achtervolgen. Dat negeer je dan eerst en dan ga je denken waar dat aan kan liggen. 

Slaaphouding en hoofdkussen luisteren nauw

Bij de meeste kussens is het toch een beetje te zacht of een beetje te har. En dat merk je dan bijvoorbeeld op je zij. Als je hoofd te laag ligt wordt je in elkaar gedrukt. Je nek wordt daar de dupe van.

Wat is het moment waarop je tot actie overging

Ik had de advertentie al meerdere keren gezien, maar kennelijk ben je er pas ontvankelijk voor als je zelf vindt dat je eraan toe bent.

Speelt het proefslapen nog een rol

Ik dacht “niks te verliezen”; dus ja dat is een factor die meespeelt.