Vrijwel alle kussens in elke winkel zijn hetzelfde met een ander label.

Alleen een Pritcher Pillow is wezenlijk anders

Als u de merkjes weghaalt dan blijven er 2 soorten kussens over die allemaal min of meer hetzelfde zijn en met enorme prijsverschillen worden aangeboden:

  1. Schuim – en latex (memory foam, traagschuim etc)
  2. Slappe hoofdkussens (incl veren en dons)

Top 3 mythes

Drukverlagend

Uw lichaam wordt door de zwaartekracht naar beneden getrokken. Dat (de druk) kan niet verlaagt worden; behalve in de ruimte!

Het is een reclameslogan, bedacht om schuimkussens (stamt uit de jaren 60) te verkopen omdat het spul zich naar uw lichaam vormt. Belangrijker is juist het omgekeerde: weerstand. Dus hoe uw hoofd op de juiste hoogte wordt gehouden.

Orthopedisch & anti nekpijn

‘Orthopedisch schuim dat nekklachten tegen gaat. Van € 79,- voor € 6,99.’ Too good to be true. Als het voedsel zou zijn, zou je ervoor de gevangenis ingaan! Er is nooit een onderbouwing. Het tegengestelde is waar: geen ondersteuning (slappe kussens) of teveel druk (voorgevormde schuimkussens). Niet echt orthopedisch!

Warmte en vochtregulerend

Elk materiaal neemt de temperatuur van de omgeving aan. Uw kussen wordt dus net zo warm als uzelf: of er moet een airco inzitten! Het is dus én nonsens én als het al belangrijk is, houdt een Pritcher door het compacte formaat de minste warmte vast.  En vocht verliest u vrijwel niet via het hoofd.

Handmade omdat een Pritcher meer is dan een zak met veren of schuim

68 bewerkingen voordat u erop slaapt

Het gepatenteerde ontwerp is niet zomaar een hoofdkussen.

Alle lagen worden bijvoorbeeld apart omgezoomd en daarna zorgvuldig met de hand in elkaar genaaid. ‘Haute couture’ voor je hoofd.

Elk hoofdkussen is een goed hoofdkussen…totdat u er wakker van ligt!

 

  • Gratis verzending en retourneren
  • 7 dagen proefslapen, (start pas op de dag van ontvangst)
  • Handgemaakt in Nederland
Zo werkt het proefslapen

Standaard 7 dagen ongelimiteerd proefslapen met 100% refund

Een kussen is, net als ondergoed, een ‘hygiëne-artikel’. U mag het bekijken, maar niet in gebruik nemen als u een refund zou willen.

Maar een hoofdkussen moet je kunnen proberen. Daarom mag u één Pritcher Classic (en een sloop) 7 dagen in gebruik nemen en retourneren met een volledige refund.

Deze periode begint natuurlijk pas op het moment dat u het kussen ontvangt. Bevalt het niet dan geeft u het kussen af bij een DHL punt en refunden wij dezelfde dag.

Belangrijk om te weten: bestelt u meerdere hoofdkussens? De refund is van toepassing op één gebruikt hoofdkussen (ook de sloop). Neem de andere hoofdkussens in gebruik als u tevreden bent over de eerste.

Voor ongebruikte artikelen geldt de wettelijke termijn van 14 dagen.