2015 – Los Angeles

 

Ons verhaal

Een zoektocht om het hoofdkussen te verbeteren

 

We veranderde de willekeurige ‘gevulde zak’ die doorgaat voor hoofdkussen naar een hoofdkussen met een ontwerp dat gebaseerd is op wat je nodig hebt om door te slapen. Bij Pritcher Pillows zijn we constant op zoek naar manieren om slaap te verbeteren. Onze oplossingen verbeteren zich in de tijd, onze filosofie blijft hetzelfde: tijd is pas waardevol als je er uitgeslapen van kunt genieten.

 

maart 2015

Het is begonnen door gehannes met hotelkussens

 

Oprichter Milco Linssen besluit in een nacht om zelf een hoofdkussen te ontwikkelen. Hij bezocht een beurs in Los Angeles, had een leuk hotel, maar lag veelvuldig wakker door gehannes met het hoofdkussen. Dat moest beter kunnen. Een kussen dat aansluit bij HOE je slaapt.

Vulling voor een kussen

 

2015-2016

18 maanden ontwikkelen en 147 prototypes zien het licht

 

Een hoofdkussen dat een stabiele slaaphoogte, flexibele nekopvulling in een compact formaat verenigt, bleek extreem moeilijk. Dus volgde een eindeloze serie prototypes die telkens een beetje beter werden. Er werden o.a. eigen experimenten opgezet om vulmaterialen te testen.

 

september 2016

Het eerste Pritcher Pillow is klaar voor productie

 

In september 2016 worden de eerste advertenties geplaatst in het FD. De wollen laag is in deze versie nog in het kussen genaaid. Iets dat later wordt gewijzigd. 

Pritcher Platinum

 

2017

Pritcher Platinum voor op reis

 

Onze klanten vragen ons om een reisvariant te maken. Dat werd de Platinum uitvoering met een unieke reissloop. Het kussen is vervangen door de Pillow Wrapper, de reissloop wordt nog steeds veel verkocht. 

 

2018

Een nieuw ontwerp maakt dat de wollen laag eruit kan

 

Elk Pritcher Pillow wordt tot op de dag van vandaag met de hand in Delft in elkaar genaaid. Het ontwerp is nog steeds hetzelfde, echter zoeken we constant naar verbeteringen. Zo is het in 2018 mogelijk gemaakt dat de wollen laag uit het kussen kan. Deze wollen laag is niet wasbaar en nu kan het kussen wel gewassen worden.

Mallen in ons atelier om de stoffen af te tekenen voor het snijden.

 

december 2020

Introductie Pritcher Prestige

 

Innovatie stopt niet. We willen ons kussen altijd beter maken en in december komen we met de Prestige uitvoering. De achterzijde wordt voorzien van een ultra luxe tijk waardoor de vulling de nekholte nog beter opvult. Geen andere producent is zo bezig met hun product.

Alle informatie

Snel naar…

Pritcher Classic

Bekijk alle eigenschappen van het Pritcher Classic kussen

Pritcher Prestige

Bekijk de eigenschappen van ons topmodel

Meest gestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Gebruik

Hoe slaap je het beste op het Pritcher Pillow

Alles over proefslapen

Alles over hoe het proefslapen werkt

Home

Terug naar de homepage

Retourneren

Meld hier je retour aan

Heeft u vragen over onze producten

Bel ons of mail

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze

020 2627 662
info@pritcherpillows.com