Pritcher DUOMO, voor optimale hoogte & comfort

Pritcher DUOMO is het comfortkussen dat qua formaat (45 cm X 35 cm) en vulling is afgestemd om te gebruiken in combinatie met een Pritcher Classic hoofdkussen.

Het kussen wordt gebruikt om persoonlijke hoogte & comfort te creëren.

Als het gaat om extra hoogte legt u het DUOMO kussen onder het Pritcher Classic kussen. Voor comfort legt u het op het Pritcher Classic hoofdkussen.

Om Pritcher DUOMO als slaapsysteem te gebruiken stelt u eenmalig de hoogte af, op wat voor u prettig is. U doet dit door vulling te verwijderen uit het Pritcher Classic hoofdkussen.

DUOMO comfortkussen

De gouden regel is dat op uw zij de hoogte 20% lager moet zijn dan de afstand nek – bed. Uw arm kunt u vrij bewegen en u ligt met uw schouder iets in het matras.

Wij adviseren dit kussen te kopen als aanvulling op uw slaapervaring met het Pritcher Classic hoofdkussen.

Het DUOMO kussen werkt als een soort wig, waarbij u zelf bepaalt in welke hoek u het gebruikt. Hierdoor creërt u meer of minder hoogte en een stabiele achtergrond.

Het DUOMO kussen wordt door gebruik super zacht en is daarom ook heerlijk in het gebruik op het Pritcher Classic kussen. Het geeft dan ook de hoogte en een fantastisch zacht ‘bed’ voor uw hoofd.

(Door het gewicht van uw hoofd zakt het kussen in en vormt het zich)