7 dagen proefslapen

Retourneren en dezelfde dag je geld terug

Je eigen ervaring telt

Een hoofdkussen is een persoonlijke ervaring. Daarom mag je één Pritcher Pillow 7 dagen onvoorwaardelijk gebruiken; ook de sloop.

Waarom 7 dagen? Omdat je na een dag of 4-5 wel weet of het Pritcher kussen bij je past. Geef het wel die tijd!

Past het Pritcher hoofdkussen niet bij je slaapstijl, dan meldt je het aan voor kostenloze retour (zie onderin de website het kopje ‘Retourneren & ruilen’).


Als we in het DHL systeem zien dat je het hebt afgegeven, heb je dezelfde dag je geld terug


We zijn trots om als enige deze unieke vertrouwens-service te bieden voordat we het product retour hebben.

Ook dat is kwaliteit volgens Pritcher Pillows.


Mag de hele familie proefslapen?

Het proefslapen geldt voor één hoofdkussen en een sloop. We verkopen graag kussens, maar ze zijn te duur om ‘de hele familie’ er elk een te geven om te proefslapen. Dus koopt u er direct meerdere: slaap er dan eerst zelf een nacht op voor de eerste ervaring en als u tevreden bent neemt iemand de andere in gebruik: uiteraard mag die retour tegen volledige refund. Op die manier kunt u proefslapen en voorkomen wij onnodige kosten.

Uiteraard worden ongebruikte kussens ook altijd terugbetaald.

Geloof jezelf

Hoofdkussens staan bol van de claims. Meestal zonder ‘hoe & waarom’. Daarom vertellen wij wel het ‘hoe & waarom’ én stimuleren wij het gebruik van een activity tracker. Die laat eenvoudig zien hoe goed je werkelijk slaapt en dus hoe goed je hoofdkussen is.

Wat ons betreft:  “Kom maar op”.

3 vragen

Altijd een nieuw kussen

Klanten vragen soms of ze wel een nieuw hoofdkussen krijgen. Uiteraard. De wol van de retouren gebruiken we voor training. De vulling wordt gerecycled en de stof wordt gebruikt om handgeschept papier te maken. Zo is de cirkel weer rond.

Neem de tijd

Het Pritcher hoofdkussen moet je leren gebruiken. Soms kost het een paar dagen. Het mooiste voorbeeld was een klant die het na 2 dagen aanmeldde als retour, maar na 4 dagen er niet meer vanaf wilde.

Nekklachten

Als nekklachten worden veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding als gevolg van het kussen dan is een Pritcher Pillow een oplossing. Voor medisch gerelateerde nekklachten kan een hoofdkussen verlichting geven. U mag het altijd 7 dagen proberen.

7 dagen

proefslapen en same day refund