Wat heeft u aan de mening van anderen als alleen uw eigen ervaring telt?

Voor een hoofdkussen is er maar één mening belangrijk en dat is uw eigen ervaring.

Daarom hanteren wij standaard een onvoorwaardelijke proefperiode van 7 dagen zodat u zelf ons hoofdkussen kunt ervaren.

Duizenden kopers gingen u voor. En als ons hoofdkussen niet bij u past krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.

Dat doen we al sinds het begin in 2015.

Luchtfotograaf en levensgenieter Ronald Abelskamp hecht nog maar aan weinig materiële zaken. Wat hem wel veel waard is, is zijn kussen. Want zoals hij zegt ‘het kussen is het matras voor ons hoofd.’

Ronald Abelskamp

Eigenaar, Aerovisio

“Ik heb een drukke baan in de zorg. De dingen die je meemaakt zet je niet altijd zo van je af. Wat ik ervaar met het Pritcher kussen is dat het een soort natuurlijk verlengstuk is. Je bent met slaap bezig en niet met het kussen. Dat geeft rust.”

Ellen Broere, Hellevoetsluis

“Ik heb al wat kussens versleten. Ik heb geen slaap of nekprobleem en toch lag ik te vaak wakker door gedoe met mijn kussen. Het meest verrassende aan het Pritcher kussen is het formaat. De eerste nacht dacht ik daar niet op te kunnen slapen. Nu wil ik niet meer zonder slapen.”

Yvonne van Limburg, Den Haag

Ik slaap er nu 2 weken op. Hij gaat beslist niet retour. Eindelijk een kussen dat de vorm heeft en vasthoud die ik er zelf altijd in duw. Vriendelijk formaat en gewicht, gaat straks mee in de koffer op vakantie. Heb net mijn derde sloop erbij besteld.

Corine Spaans

Lelystad

“Ik heb sinds 2007 een nekreconstructie wegens arthrose, veel erger kan het niet. Het Pritcher kussen geeft op de een of andere manier de juiste ondersteuning waardoor ik geen hinder ervaar. Ik heb denk ik alles geprobeerd tot en met kersenpit-kussens!”

Albert Flament, Antwerpen

‘Luxe is elke dag het buitengewone kunnen hebben’