Wetenschappelijk feit:

Goed slapen is voldoende <diepe> slaap

Een smartwatch laat zien hoe goed u slaapt en hoeveel beter het kan.

Vertrouw op uw hart

Rustig slapen is het enige dat telt

Onrustig slapen kent vele oorzaken; van een glaasje teveel wijn, een snurkende partner tot de nr. 1 slaapverstoorder: een verkeerd hoofdkussen. U herkent dit aan veel draaien, wakker worden en minder vitaliteit gedurende de dag.

Slappe hoofdkussens moet u telkens opschudden. Stugge kussens (schuim en voorgevormd) geven vaak teveel druk op de nek. 

Probleem gewone kussens

Dat leidt tot onrustig slapen, nekklachten en is vervelend tijdens de nacht. Erger is dat het (diepe) slaap kost en dat wreekt zich ongemerkt in uw werk, sociaal en quality time.

 

Amazfit Dashboard

Een smartwatch laat precies het aandeel diepe slaap (hier 62%) zien en wanneer u diep heeft geslapen (donkere delen). Uw slaapkwaliteit krijgt een punt (hier 87) en vergelijkt u met anderen.

Waarom is het hoofdkussen zo belangrijk?

U slaapt niet aan één stuk diep, maar in fasen. Van licht naar diep en dat, bij een gezonde slaap,  ± 5X per nacht. Een slaapcyclus begint telkens OPNIEUW met lichte slaap (rood in de illustratie).

sleep cycle ML

In de lichte slaapfase bent u ‘bijna wakker’, waarbij een verkeerd hoofdkussen de nr. 1 slaapverstoorder is. Opschudden of verkeerde druk/ondersteuning verstoort de slaap en zorgt voor onrustig slapen.

ESSENTIE: een goed hoofdkussen laat u doorslapen onder alle omstandigheden. Rustig slapen = doorslapen. Doorslapen = diepe slaap. Diepe slaap = vitaliteit.

SHAPED TO SLEEP SINCE 2015

Een Pritcher hoofdkussen is ontworpen om door te slapen

Meer slaap, meer Good Life

Beter slapen heeft direct een positief effect op alle aspecten van het leven. Het hoofdkussen heeft zelfs een directere invloed op de slaapkwaliteit dan een matras.

9 van de 10 mensen slaapt beter op een Pritcher hoofdkussen. Dat weten we op basis van inmiddels duizenden klanten.

Overigens is de beste ervaring uw eigen ervaring; en een smartwatch om het zeker te weten. 

Luister naar je hart

De ontwikkeling van ons hoofdkussen kostte 18 maanden en 147 prototypes